Sleep-as-an-droid

Da har jeg prøvd ut en ny applikasjon til androiden, litt nytte, og litt for morro. Sleep-as-an-droid skal hjelpe deg med å våkne på best mulig tidspunkt. Problemet for min del, er egentlig at den setter fokus på ett helt annet problem…Jeg sover rett og slett alt for lite, på 5 dager viser det seg at jeg har manko på 8 timer søvn.

Ganske så stilig, den baserer seg altså på bevegelsene, så det er viktig at den ligger i sengen. Visstnok bør den helst ligge i nærheten av hodet. Strålefaren er helt sikkert til stede, men for min del er nok dette det minste problemet. Selve funksjonen med vekking er jeg ikke helt sikker på at jeg er så imponert over. Det funket over all forventning første kvelden, men da var jeg til gjengeld uthvilt(full 8 timers søvn). Etter dette har det blitt mer en morro greie, for å se hvor urolig jeg sover, og kanskje hvis jeg er heldig får jeg opptak av meg mens jeg snakker i søvne(har ikke skjedd til nå).

2 thoughts on “Sleep-as-an-droid

  1. Joakim L. Gilje

    Min vise bare ei stort sett flat kurva, va ikkje mye interresant å finna. Syns recorder funksjonen va vell så interresant (i tilfelle spøkelser oppsøke om nattå). Også e eg skuffa over vekkefunksjonen, va liga hardt uansett.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *