Monthly Archives: November 2010

GAOSP på Samsung Galaxy

Fikk lagt inn siste gaosp versjonen igår, snakk om forbedring. Denne “releasen” gir en god ballanse, mellom hurtighet, batteritid og få bugs.

Største problemet jeg finner til nå er at jeg ikke får koblet den opp mot jobbens Exchange 2010 SP1 server, dette var forsåvidt ett problem med den forrige releasen jeg kjørte og, men der kunne jeg legge inn en Email.apk jeg fant på nettet, denne fungerer uheldigvis ikke nå. Sånn ellers bruker jeg ikke standard google-apps pakken, tilfeldigvis mens jeg holdt på å innstallere kom jeg over en “UltraLight” pakke, som hadde fjernet de fleste av applikasjonene jeg ikke hadde bruk for.

Få det innstallert!

I utgangspunktet skal jo nettverket mitt være rimelig sikkert, men i den forbindelse tenkte jeg å teste ut nessus scan for å se hva den har å klage på. Har jo en viss erfaring med dette fra jobb, men aldri satt opp løsningen selv. Så da blir det en debian install via mitt fancy pxeboot system(som forøvrig skal automatiseres endel, superpxe:))

http://www.nessus.org/download/nessus_download.php

Andre ting som skal sjekkes opp er:
http://ettercap.sourceforge.net/screenshots.php
http://www.cirt.net/nikto2
http://www.aircrack-ng.org/screenshots.html

Ubuntu 10.10

Mye bra, men tror du ikke de har klart å ødelegge en så essensiel funksjon som Alt+PrtScrn 🙁

Får vel se om ikke google kan gi noe fornuftig svar på dette her. Se der ja, disable sysrq med sysctl -w kernel.sysrq=0 og alt+prtscr funker igjen 🙂